16 Eylül 2010 Perşembe

Polatın yüzü değişiyormu



kurtlar vadisi polat alemdar rolü değişiyor 15 eylül 2010
Polat yüzünü değiştiriyor
Kurtlar Vadisi Pusu’nun fragmanında şaşırtan diyalog..

Kurtlar Vadisi Pusu yeni fragmanı ile fanatiklerini heyecanlandırmaya başladı. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni fragmanında Polat Alemdar yüzünü değiştirmeye karar veriyor. Kurtlar Vadisi yeni fragmanında izleyenleri büyük sürprizler bekliyor.

Size Polatın Rolü değişiyormu?

Sizce Polat Alemdarın Rolü Değişiyormu

Diziden Çekiliyormu?

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, 23 Eylül Perşembe günü yeni kanalı ATV’de yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin sezon finali bölümünde eşi Ebru’yu kaybeden kızı Elif’i de ABD ajanı Aron Feller’e kaptıran Polat isyan noktasına geliyor ve yeniden yüzünü ameliyatla değiştirmeye karar veriyor…

VADİ NEW YORK BASININDA
Türkiye’de heyecanla beklenen Kurtlar Vadisi Filistin, New York basınında da ilgiyle takip ediliyor.

Çekimleri Tarsus ve Adana’da devam eden Kurtlar Vadisi Filistin, dünya basınında yankı uyandırmaya devam ediyor. Avrupa ve Ortadoğu gazetelerinin manşetlerinden inmeyen filme şimdi de NY Times geniş yer verdi.

Kurtlar Vadisi Filistin’in Adana Kiremithane’deki çekimlerine konuk olan NY Times, sayfalarında filme geniş yer ayırdı.

Kurtlar Vadisi’nin başarısının vurgulandığı haberde, filmin yönetmeni Zübeyr Şaşmaz ve yerel halkla yapılan söyleşilerin yanı sıra, senarist Bahadır Özdener’in de “Biz filmimizle insanların vicdanına sesleniyoruz, dünyanın en büyük dramlarından birinin son bulmasını istiyoruz. Dünyanın en büyük hapishanesindeki masum mazlum Filistin halkının özgür olmasını istiyoruz” sözleri yer aldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder